Një rrahje ka ndodhur para pak minuta në ‘Metalik Club‘ në komunën e Gjakovës.

Media ka siguruar pamje nga vendi i ngjarjes. Një numër i madh i personave që janë pjesë e personelit të sigurimit në klub, shihen duke rrahur një person dhe duke e larguar nga lokali. Nuk dihen ende arsyejet e kësaj rrahjeje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here