Në disa media është shpërndar një pjesë nga libri i Blendi Fevziut ku tregon për diplomimin e Hashim Thaçit.

“… Hashim Thaçi është diplomuar me temën: “Beteja e Kosovës 1389″. Drejtues të diplomës ishin: Prof. Dr. Selim Daci dhe Prof. Dr. Skënder Rizaj. Në fakt diplomimi duhej të kryhej më shpejt, por ai u vonua thuajse 2 muaj”.

Më tutje vet ai kishte treguar detaje interesante për këtë ngjarje:

“U shty për arsye se Ukshin Hoti, profesori im, u arrestua nga policia serbe në Rahovec, dhe unë nuk kisha dhënë ende provimin e fundit, atë të sistemeve politike, të cilin e kreva pas lirimit të profesor Hotit nga burgu me kohëzgjatje prej 60 ditësh. Kjo është e gjitha. Unë diplomova në muajin maj 1993”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here