“Sarita” tani 45-vjeçare, ja sa ndryshe duket

Kështu duket tani “Sarita” në moshën 45 vjeçare 3 orë më herët.

Aktorja Natasha Klauss, që i ka dhënë jetë personazhit të “Saritës” në serialin e njohur “Pasionet e Fshehta”, e bukur dhe tërheqëse duket edhe sot si 45 vjeçare.

Ajo është shumë aktive në rrjetet sociale, ku herë pas here publikon fotografi nga jeta e saj profesionale dhe personale. “Pasionet e Fshehta” është një prej serialeve latino- amerikane që ka thyer rekordet e shikueshmërisë.

Shikuesit e këtij seriali ende i mbajn në mend tre vëllezërit Rejes dhe tri motrat Elizondo. Për publikun kosovar seriali u shfaq edhe përmes ekranit të RTV 21.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *