Sindikata e Kosovës ka folur rreth rastit të plagosjes së dy politikave në Skenderaj.

Kjo sindikatë ka kërkuar nga organet e tjera informacione që për të tjerët të veprohet sipas ligjit, dhe se janë duke përcjellë sjelljen dhe bëjnë të reagojnë sipas informatave që bëjnë t’i sigurojnë.

“Sindikata e Kosovës është e shqetësuar me rastin e sulmit ndaj dy zyrtarëve policorë në Skender, me ç’rast zyrtari zyrtar nga kjo është plagosuri nga armë zjarri, kurse tjetri me të fortë duke qenë në kryerje të detyrës. Ne kërkojmë nga organet e veprave që për personat e akuzuar të veprohet sipas ligjit. Jemi duke e përcjellë me pamjen e krijuar dhe do të reagojmë konform informatave që bëjnë t’i sigurojmë”, thuhet në njoftimin e policisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here