Sot në Kukës vaksinohen 250 mjekë kosovarë

Federata Sindikale e Shëndetësisë së Kosovës ka njoftuar se sot do të vaksinohen rreth 250 punëtorët e parë ndërsa në ditët në vijim do të vazhdohet edhe me 250 të tjerë.

FSSHK falenderon kryeministrin Rama, stafin e Ministrisë së Shëndetësisë të Republikës së Shqipërisë, si dhe Ambasadorin e Kosovës në Shqipëri, Nait Hasani për angazhimin e pashoq. Vaksinimin e mjekëve kosovarë në Shqipëri e ka bërë të ditur edhe kreu i FSHSK-së, Blerim Syla

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *