Sulmohen policët, arrestohet një person

Dy zyrtarë policor kanë raportuar se derisa kanë qenë duke e intervistuar të dyshuarin mashkull, nga i njëjti janë sulmuar fizikisht.

Rasti ka ndodhur mbrëmë në Prishtinë. “Dy viktimat ishin një mashkull dhe një femër (zyrtarë policorë) Me vendim të prokurorit, rasti vazhdon në procedurë të rregullt”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *