Ukraina ka aplikuar zyrtarisht për anëtarësim në Aleancën e NATO’s, raporton The Kyiv Independent.


Zelensky kishte thënë se vendi i tij kishte humbur tashmë shumë njerëz dhe se Ukraina duhet të arrijë kontrollin e plotë në të gjithë territorin.

Zelensky thoshte gjithashtu se aleanca ushtarake e NATO-s duhet ta ftojë Ukrainën të anëtarësohet nëse dëshiron, duke shtuar se “nuk ka nevojë të humbim kohë në diskutimin e pranimit të saj”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here