Mykhailo Podoliak nga zyra e presidentit të Ukrainës ka thënë se ushtria e Rusisë s’ka bërë kurrfarë përparimi operacional apo taktik në 24 orët e fundit, gjë që sipas tij tregon se Ukraina po e fiton luftën.

Një deklaratë e tillë është publikuar në faqen zyrtare të Presidencës së Ukrainës,

“Forcat e Armatosura të Federatës Ruse nuk kanë fituar asnjë avantazh operacional dhe taktik gjatë 24 orëve të fundit, gjë që tregon se Ukraina po fiton. Kështu deklaroi këshilltari i kreut të Zyrës së Presidentit Mykhailo Podoliak”, thuhet në njoftim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here