Ministria e Mbrojtjes e Ukrainës ka publikuar pretendimet e radhës mbi humbjet e shkaktuara ndaj ushtrisë ruse.

Kjo ministri thotë se numri i ushtarëve rusë të vrarë deri tash ka shkuar në 14 mijë e 400. Po ashtu, ministria thotë se ka shkatërruar 117 helikopterë dhe 97 aeroplanë. Gjithashtu, Ukraina pretendon të ketë shkatërruar 132 tanke ruse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here