Bombardimet kishin filluar dhe liria ishte më afër se asnjëherë më parë. Në Zonën e Nerodimes ushtarët ishin mbledhur dhe me rimat e tyre fantastike u kishin kënduar liderëve të tyre dhe personaliteteve botërore të cilët ndihmuan në triumfin ndaj Serbisë.

“Kjo fusha e Tiranës nano na u mbushë me apaqin, o po i komandojka oj nanë o moj Hashim Thaçi, of aman aman…”, thuhet në një njërën nga rimat e tyre.

Po u sjellim videon e plotë: https://epilogu.com/wp-content/uploads/2022/02/uck1.mp4

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here