Ushtria e Kosovës furnizohet me snajperë 12mm me standarte europiane

Ministri në intervistë ka treguar se sa është e armatosur Ushtria e Kosovës, “Për momentin ushtarët janë të armatosur me standarte europiane armë individuale dhe ditët e fundit kemi arritur të sistemojmë snajperët e teknologjisë së fundit.

Jemi në kontraktim edhe të armatimit të rëndë që do të pajisemi këtë vit. Jemi në bisedime për sigurime të armëve kundër fluturakeve të aviacionit ushtarak…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here