Gazetari Valon Syla ka komentuar sondazhin e fundit të kompanisë UBO, të publikuar e porosituar nga televizioni T7.

Tek anketuesit sipas moshës, anketuesit mbi moshën 65 vjeçare kanë deklaruar se mbi 56% e votojnë Vetëvendosjen, ndërsa vetëm 9% PDK-në e poashtu 9% AAK-në.

PDK më së shumti votues ka nga mosha 25-35 vjeçare, mbi 28%.

Gazetari Valon Syla ka thënë se “pleqtë nuk e votojnë PDK-në dhe AAK-në, sepse ua kanë prishë Jugosllavinë dhe këta janë jugonostalgjik”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here