Ushtrua e Ukrainës është duke avancuar më shpejtësi duke çliruar terrtioret e saj të pushtura nga Rusia.

Pjesë e ushtrisë ruse janë edhe grupi paramilitar kriminal i diktatori Kadyrov, i njohur për brutalitetin e tij dhe nje aleat i Putinit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here