Kryediplomatja përpos që kishte thënë se do të dërgojë dosje kundër dy krerëve të luftës z. Hashim Thaçi dhe z. Kadri Veseli, ajo kishte thënë se “kam dëshmi me shkrim në zarfe të mbyllura dhe i kam dërguar në organe të ndryshe ndërkombëtare”.

Ajo me tutje ka thënë se dëshmitë i ka të ruajtura në Bon. Kjo pjesë është tjetër nga ajo që ka qarkulluar deri më tani në media.

VIDEO:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here