Videoja tregon një grup ushtarësh rusë që vrapojnë nëpër hapësirën e pastruar midis dy ndërtesave nën zjarrin e rëndë të ukrainasëve.

Gjatë kalimit, një ushtar duket se ka mbetur i plagosur për vdekje, rusët tentojnë ta nxjerrë trupin por ukrainasit nuk iu jepin asnjë mundësi. Videoja është tronditëse, dhe tregon ferrin e vërtetë në Mariupol.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here