Home Lajme Viti 1998 në Lubizhdë: Armët janë për armikun, flet Kadri Veseli me...

Viti 1998 në Lubizhdë: Armët janë për armikun, flet Kadri Veseli me bashkëluftëtarë para fëmijëve

Kryetari i PDK-së dhe i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, para se të dilte publikisht në vitin 2008, pas shpalljës së pavarësisë, ishte njëri ndër drejtuesit kryesor të UÇK-së.

Ai në luftë njihej me nofkën “Luli”, derisa pas lufte drejtoi për nëntë vjet Shërbimin Informativ të Kosovës (SHIK), një organizatë gjysmë-legale.

Gjatë dy viteve të luftës, Veseli u zhvendos në shumë rajone të Kosovës, aty ku kishte nevojë më shumë.

Ai qëndroi në Zonën e Dukagjinit, Pashtrikut, Drenicës, Shalës dhe zona tjera.

https://video.gjirafa.com/kadri-veseli-me-syze-dielli-dhe-i-armatosur-ne-lubizhde-te-hasit-avi VIDEO

Back to top button

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here