Aktiviteti i mbajtur “Vrapi i Betejës” është një marshim me pesha të rënda që karakterizohet nga ritmi dhe lëvizja me shpejtësi për të avancuar drejt një objektivi ose një lokacioni armiqsor.

Kadetët, patën rast ta sfidonin veten me një marshim të tillë, duke kaluar 4 km për 35 min duke bartur 30 kg dhe më pas 2 km për 15 min duke bartur 20 kg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here