Shumë projekte energjetike në Kosovë ishin kundërshtuar nga Lëvizja Vetëvendosje dhe organizatat e shoqërisë civile të afërta me Lëvizjen Vetëvendosje.

Në vitin 2016, ish gjenerali i NATO-s Wesli Clark përmes kompanisë së tij synonte të vinte në Kosovë për të sjellur teknologjinë për thëngjill.

Haki Abazi kishte folur në Televizionin Rrokum për kompaninë e gjeneralit Wesley Clark, që po tenton të sjellë teknologjinë për thëngjillin në Kosovë.

“Është tentim që kosovarët kanë respektin e çmueshëm, që ai të shitet si projekt zhvillimor, por në fakt Skocia e Australia e kanë ndaluar këtë”.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here